Site icon İşin Ustası ve Servisi

Antalya Electrolux Servisi

Antalya Electrolux Servisi; beyaz eşyalarınızda yaşadığınız sorunları gidermek adına hızlı ve kaliteli tamir – bakım hizmeti vermektedir. Bununla beraber yapılan bütün işlemlerde 1 yıl boyunca garanti mevcuttur. 

Elecrtolux beyaz eşya parça değişimlerinde ise kullandığımız parçalar orijinaldir. Ayrıca parça değişimlerinde de garanti 1 yıl boyunca sürmektedir. 

Antalya ECA Servisi için tıklayabilirsiniz

Beyaz eşya montaj, demontaj, bakım, tamir ve bununla beraber diğer bütün sorunlar için 7/24 aktif servis imkanı.

Elecrtolux beyaz eşya Antalya servisi için çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Merak ettiklerinizi sorabilir, arıza kaydınızı bırakabilirsiniz.

0242 344 53 44

0 535 560 43 59

Antalya Electrolux Buzdolabı Servisi

Buzdolabı tamirinin en kaliteli adresi olan Electrolux Servisi hizmetlerine devam ediyor.

Buzdolabı buzlanma yapıyor, Buzdolabı gazı bitti ya da gürültülü çalışıyor. Her an her dakika çalışan buzdolapları zamanla çeşitli arızalar verebilir. Yapmanız gereken işinin ehli tamircilerden servis talebinde bulunmak.

Bursa Fellini Servisi için detaylı bilgi almaya ne dersiniz?

Antalya’nın her noktasına Elecrtolux beyaz eşya hizmeti götürüyoruz. Garantisi geçmiş veya geçmemiş bütün cihazların tamir veya bakımını uygun fiyatlar ile gerçekleştiriyoruz.

Ayrıca Antalya buzdolabı kapak yönü değişimi içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

0 242 344 53 44

0 535 560 43 59

Antalya Electrolux Çamaşır Makinesi Servisi

Electrolux Çamaşır makinesi kullanıcılarının yaşadığı problemler karşısında Antalya bölgesinde hizmet veriyoruz. Antalya’daki merkezi konumumuzdan dolayı hızlı ve donanımlı servis imkanımız vardır. 

Antalya Daikin Servisi hizmetlerine devam ediyor.

Ayrıca yerinde tamir hizmetimiz vardır. Fakat büyük problemlerde donanımlı atölyelerimizde hizmet veriyoruz.

Bu tarz sorunlarınız karşısında 7/24 hizmetimiz vardır. Antalya çamaşır makinesi tamircisi ustalarımız her markada olduğu gibi Elecrtolux marka beyaz eşya tamirinde de uzmandır. 

0242 344 53 44

0 535 560 43 59

Exit mobile version